Nuva Keukens
Energiezuinig & veilig: koken op inductie Keukentrend #1 #1 Energiezuinig De inductietechniek zorgt ervoor dat alle energie die nodig is om te koken wordt omgezet in warmte. Alleen het gedeelte van de kookplaat direct onder de pan wordt maximaal verhit, zo gaat er minder energie verloren en ontlast je dus ook het milieu. #2 Snel De gerichte verhitting van de pan zorgt ervoor dat je je heerlijke gerechten supersnel kunt serveren. #3 Eenvoudig schoonmaken Een inductiekookplaat is glad en daarom snel en eenvoudig schoon te maken. Geen hoekjes vol etensresten, vette randen of vieze gaspitten meer. Gewoon een nat doekje eroverheen en klaar is Kees. Steeds meer mensen gaan koken op inductie. Een verstandige keuze, zeker als je bedenkt dat veel huishoudens de komende jaren gasloos moeten gaan wonen. Maar dat is niet het enige voordeel van koken op inductie. Naast toekomstbestendig, is het ook energiezuinig en veilig. En het oog wil ook wat: een zwarte inductiekookplaat ziet er strak en minimalistisch uit. Vooral de inductiekookplaat met kookveldafzuiging is erg populair. Deze kookplaten zijn voorzien van een geïntegreerd afzuigsysteem, dat ervoor zorgt dat je geen afzuigkap meer nodig hebt. Vooral als je kiest voor een keuken met kookeiland is dit een hele praktische oplossing. Je hebt keuze uit merken zoals Bora, Miele, ATAG en Siemens. De drie voordelen van koken op inductie op een rijtje
RkJQdWJsaXNoZXIy ODY1MjQ=